menu
Word Lid
Zalig kerstfeest én een gelukkig Nieuwjaar!

Bij ons geen ‘seizoensgroeten’ of ‘winterwensen’, van ons krijgt u nog een echt ‘Zalig kerstfeest’ én een ‘gelukkig Nieuwjaar’ gewenst! Tradities zijn er om in ere te houden. Wij wensen u bovendien misschien wel het allerbelangrijkste, namelijk een goede gezondheid, veel liefde en dat al uw dromen mogen uitkomen!

2024 wordt een uiterst boeiend en veelbelovend jaar. Een jaar met enkele belangrijke uitdagingen op politiek vlak, namelijk de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen op zondag 9 juni 2024 en vier maanden later op zondag 13 oktober 2024 de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Vooral die gemeenteraadsverkiezingen zijn voor onze afdeling van erg groot belang. Maar daar komen we later nog uitgebreid op terug, onder meer op onze nieuwjaarsreceptie.

Daarop zijn trouwens al onze leden en sympathisanten van harte uitgenodigd. Ze vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 in CC Vredeberg. Vanaf 19u kunt u kennis maken met onze nieuwe bestuursploeg én gemeenteraadsfractie en dat bij een drankje én een hapje. De avond wordt ingeleid door afdelingsvoorzitter Jan Mortelmans die ook al enkele kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend maakt. Daarna is het de beurt aan onze gastspreker, niemand minder dan de coördinator van de Vlaams Belang Studiedienst én Antwerps lijsttrekker voor de Kamer, Lode Vereeck. 

Tot zaterdag 13 januari 2024 in CC Vredeberg, vanaf 19u!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF