menu
Word Lid
Vlaams Belang luistert naar u!

Vlaams Belang luistert naar u!

Vlaams Belang Lier-Koningshooikt organiseert in de komende weken en maanden vijf (sociale) zitdagen waarop de Lierenaars en Hooiktenaars terecht kunnen indien ze met bepaalde vragen, klachten of verzuchtingen zitten. Hieruit kunnen dan verschillende initiatieven voortvloeien in de gemeenteraad (schriftelijke en/of mondelinge vragen, interpellaties, ...), OCMW-raad of kunnen inwoners doorverwezen worden naar de juiste dienstverlening, enzovoort.

Deze zitdagen gaan telkens door op een andere locatie. In de komende maanden doen we de vijf wijken van Lier en Koningshooikt aan (Lier centrum, Mechelsepoort, Lisperpoort, Leuvensepoort en Koningshooikt). Van de exacte data en locaties wordt u tijdig op de hoogte gebracht (via Facebook, Instagram, X, website en pamfletten).

Onze eerste zitdag gaat door ‘’op het Lips’ op zaterdag 9 maart as. in café Wimbledon, Lispersteenweg 221 en dat van 12u tot 14u. U kan met uw vragen en verzuchtingen terecht bij onze gemeente- en OCMW-raadsleden en bij ons lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst (BCSD). Tot dan?!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF