menu
Word Lid
Herschikking afdelingsbestuur voltooid

Tijdens de afdelingsvergadering van maandag 18 september jl. werd het afdelingsbestuur herschikt. Eerder werden Jan Mortelmans en Jan Van Gorp unaniem verkozen tot respectievelijk afdelings- en fractievoorzitter.

De lokale afdeling stelt een plan van aanpak op voor de lokale werking, volgt de werking op van de fractie in de gemeenteraad, het bijzonder comité voor de sociale dienst (BCSD) en alle raden waarvan afgevaardigden van het Vlaams Belang deel uitmaken. Daarnaast adviseert het afdelingsbestuur, samen met de regioraad, de provinciale raad in de samenstelling van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen en stelt het een lokaal campagneplan op in functie van diezelfde verkiezingen.

Tijdens de recentste afdelingsvergadering werden volgende bestuursfuncties ingevuld die ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de provinciale raad:

Voorzitter: Jan Mortelmans (°1964)

Ondervoorzitter: Luc Van Oosterwijck (°1972)

Secretaris: Ilse Geerts (°1977)

Penningmeester: Nicholas Viekevorst (°1990)

Organisatieverantwoordelijke: Tany Huygen (°1993)

Fractievoorzitter gemeenteraad: Jan Van Gorp (°1942)

Bestuursleden: Ella Cornelis (°1948), Nicole Hellemans (°1952), Ellen Lissens (°1980) en Sander Roelandt (°1989).

Het vernieuwde tienkoppige afdelingsbestuur maakt nu prioritair werk van het gemeenteraadsverkiezingsprogramma én de lijstvorming. U wordt van de vorderingen uiteraard verder op de hoogte gehouden.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF